Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Belcando, Bewi Dog, Leonardo, Dogland termékek

A Belcando egy németországi kutyatáp gyártó cég. Kiváló minőségű termékeiket, kizárólag friss húsból állítják elő. A Belcando tápok maximálisan megközelítik a természetes étrendet, ugyanis színtiszta húsból készülnek, színezékek, mesterséges aromák és tartósítószerek felhasználása nélkül. A gyártási folyamatban különös figyelmet szentelnek, az összetevők minőségére. A Belcando eledelek minden összetevője német biogazdaságokból származik.

3-001.jpg

A BEWI DOG táplálkozási program, hosszú évek kutatásával, táplálkozási szakemberekkel, állatorvosokkal, kutya oktatókkal együttműködve jött létre. A felnőtt kutyák étrendje, elsősorban a mozgásmennyiségüktől függ. Hasonló elv alapján állítják össze az emberek étrendjét is, függően a fehérje, zsír és szénhidrát beviteltől. A kevés mozgással járó életvitel mellett olyan diétára van szükség, amely lehetővé teszi, a megfelelő súly fenntartását, valamint nem terheli meg a szervezetet nehéz összetevőkkel. A tápok összetételének kiválasztásakor, a BEWI DOG figyelembe vette a kutyák egyedi szükségleteit, mint a kölyökkutyák fejlődése, fizikai megterhelés, elhízás, étel-intolerancia és allergia.

 

 Szója, tartósítószer  és mesterséges színezékektől mentes  kutyatáp a minőségi de megfizethető tápot kereső kutyásoknak. Kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas húst tartalmaz, természetes antioxidánsokkal. Összetevők: Gabona, hús és húsipari termékek, válogatott zöldségek,olajok és zsírok, ásványi anyagok, természetes antioxidánsokkal (Külön tartalmaz magas minőségű tocopherolt természetes környezetből)

 

Értékes természetes hatóanyagok teszik oly különlegessé ezt az eledelt. A LEONARDO az egyetlen macskaeledel, ami a szőlőmag minden természetes összetevőjét tartalmazza, így benne rejlik a létező legjobb sejtvédelem, mivel azt szeretnénk, hogy macskája egészséges maradjon.
A LEONARDO szárazeledelek különlegessége abban rejlik, hogy fontos táp-és vitalitást szolgáló anyagokat tartalmaz (szőlőmagliszt, növényi rostok, anktartiszi világítórák, stb.), melyek hozzájárulnak, hogy macskája egészséges, életvidám és kiegyensúlyozott legye.