Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lili kutyus kalandjai Gazdianyuval 1-2 rész mesekönyv gyerekeknek

borito-2.jpg

Örömmel értesítek mindenkit, hogy megjelent Lili kutyus kalandjai Gazdianyuval 2-dik rész.

Ha még nem ismered Lili kutyust rendeld meg az 1-2 kötetet gyermekednek, unokádnak, a kicsik körében garantáltan nagy sikert fog aratni.

Mert Olvasni Jó :) !

Rendelés:

e-mailben: krisztina731@gmail.com

telefonon érdeklődni a : +36303997731 számon lehet.

 

Addig is egy rövid bemutató az első és második kötetből:

1.

borito.jpgLili egy pajkos, mindenre kíváncsi spániel kislány, akivel néha különös dolgok történnek. Kalandjaink során megismerkedik a sünivel, az ijesztő hattyúmamával, szöcskével és más állatokkal. Új barátokat is szerez, többek között Mackó kutyust és Kormi cicát. Megtanulja, hogy viselkedjen a kutyaiskolában, valamint rájön, hogy a túlzott evészetnek hasfájás a vége, a doktor bácsi pedig nem is olyan félelmetes, mint amilyennek látszik."

 

2.

 

borito-2.jpg Lili egy pajkos, mindenre kíváncsi spániel kislány, akivel néha különös dolgok történnek. Újabb kalandjaink során megismerkedik a lovacskával a komisz varangyos békával, a vakondokkal és más állatokkal. Újabb barátokat is szerez, többek között a két óriáskutyust, s egy csíkos borzzal is közelebbi barátságba kerül. Megtanulja, hogy bizony a jég nagyon csúszik, valamint rájön, hogy a fogászat nem is olyan rossz dolog a kiskutyák életében.

Szeretettel ölel mindenkit:

Lili kutyus és Gazdianyu

 

A mappában található képek előnézete Könyvbemutató Lili kutyus kalandjai Gazdianyuval mesekönyv